Nezaplacené příspěvky 2024

Vážení modeláři,

díky všem, kteří zaslali příspěvky na sezónu 2024. Bohužel je stále 16 členů (30% základny), kteří neposlali nic. Ve většině případů se jedná o stejné členy u kterých musím platbu vymáhat pravidelně každý rok (děkuji, že mi to usnadňujete). Žádám tedy naposledy, aby tito členové platbu zaslali jinak je nemohu přihlásit na SMČR na rok 2024 a jejich členství ukončím.

Těm z vás, kteří naopak poslali víc než museli (Kupec P., Musil J., Hájek V.) jsem poslal rozdíl peněz zpět na účet z něhož jste platbu prováděli.

Vyúčtování sekání za rok 2023 jsem buď poslal na vaše účty (Pavlyčuk, Baborský, Bydžovský) nebo odečetl na členství 2024 (Beneš, Musil M., Souček, Baborský, Pavlyčuk, Zörkler)

Aktuální stav zaplacených/nezaplacených členství na rok 2024 naleznete zde: Členské poplatky | MODEL KLUB MLADÁ BOLESLAV (modelklubmb54.cz)

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Tomáš Jareš. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

2 komentáře u „Nezaplacené příspěvky 2024

  1. Ahoj, platím správně ale pořád mi to vracíte, protože jste si mne zařadili mezi volňáskáře. Můžeš to zaplatit a napsat mi abych to znova poslal?

    Dík VH

    • Ahoj, takto jsi zařazen v našem klubu již od roku 2015. Pokud se nemýlím, bylo to z důvodu delšího pobytu v cizině. Již jsem si upravil a prosím tedy o vrácení platby zase k nám od příštího roku bude již o.k.
      T.J.

Komentáře nejsou povoleny.