Mladoboleslavské aerovleky 2016

Vážení kolegové modeláři, přátelé, nadšenci do leteckého modelářství,

Model klub Mladá Boleslav si Vás dovoluje srdečně pozvat na první ročník soutěže dvojic ve vlekání větroňů a bezmotorovém létání – Mladoboleslavské aerovleky 2016.

Kdy: dne 23.7.2016 od 10:00 hodin (zápis soutěžních dvojic od 09:00 hod.)

Kde: modelářské letiště Valy, GPS: 50°25’540.38″ N, 14°59’3.133″ E

Startovné: 100,- Kč (v ceně startovného je zahrnut oběd)

Uzávěrka přihlášek k soutěži: nejpozději do 09:30 hod. na místě konání soutěže

O soutěži ve zkratce:
Rádi bychom soutěž pojali v duchu “přátelského polétání o ceny”, u kterého bychom se měli hlavně všichni bavit. Protože soutěží jednotlivců je jistě všude dostatek, chtěli bychom se Mladoboleslavskými aerovleky tomuto trendu trošku vyhnout a zapojit do soutěže dvojice, které si soutěžící sami sestaví. Jsme si vědomi, že na letišti bude zřejmě více větroňů než vlečných letounů, proto se v žádném případě nebráníme tomu, aby jeden vlekař soutěžil s několika piloty větroňů. Hodnotit budeme vždy aktuální dvojici jako jeden tým, proto může být vlekař součástí několika soutěžních týmů. Nechceme rozdělovat větroně do žádných kategorií, proto budou mít větroně všech rozměrů naprosto stejné podmínky. Jak již jsme již zmínili, jde nám hlavně o zábavu a té jsme také na míru ušili ceny. Již nyní můžeme prozradit, že první a poslední cenou bude soudek piva, avšak podmínkou uznání této ceny je, že z letiště bude odjíždět prázdný. 🙂

Kompletní pravidla soutěže najdete ZDE. Některá pravidla, jako např. letový čas, může být ještě s ohledem na počet soutěžících upraven a případné dílčí změny budou oznámeny nejpozději v den konání soutěže.

Jednoduchý formulář pro přihlášení si můžete stáhnout ZDE a po jeho vyplnění jej poslat v příloze e-mailem na adresu modelklubmb54(zavináč)seznam(tečka)cz.

Těšíme se na Vaši hojnou účast a na setkání s Vámi!

Aerovleky MB 2016

3 komentáře u „Mladoboleslavské aerovleky 2016

  1. Lukáši, v pravidlech máš v položce
    “Let větroně – způsob letu není stanoven, pilot se řídí celkovým časovým limitem od vzletu k přistání větroně”

    Mělo by tam být “od vypnutí” a né “od vzletu”

    Libor

    • Děkuji, opraveno. Už v tom začínám mít trošku bordel. 😀

      • Neni za co, ono se to stejně uřesní na místě.

Komentáře nejsou povoleny.