Informace k registraci a povinnému označení modelů

Vážení modeláři,

přináším aktuální informace k registraci členů a označování modelů:

1.Klubová registrační karta byla za náš klub odeslána k 15.12.2020, k tomuto datu jsem také zaplatil za všechny členské poplatky. Aktualizovaný seznam našich členů naleznete zde.

2. Na tomto odkaze si může každý z členů ověřit kompletnost předaných informací a to zadáním vašich členských licencí (kdo neví, tak seznam naleznete zde). Pokud by u někoho snad nebyla evidence kompletní, pište prosím na email modelklubu.

3. Po zadání členské licence se vám zobrazí QR kód, který musí být umístěn na modelu. Pravidla pro umístění a provedení QR kódu jsou popsány zde. Zjednodušeně je nutné na každém modelu mít umístěnou svazovou licenci ( CZEt7slfy2nqzwrj ) + licenci členskou.

4. Samolepky (QR kódy s CZEt7slfy2nqzwrj) obdržíme od svazu během ledna spolu se známkami na rok 2021. K tomuto, ale bude nutné nalepit i členskou licenci (každý má svou). Jelikož se dá do QR kódu zabalit i více informací (jako tel. a CZE licence) líbilo by se mi nejvíce definovat jednotnou podobu těchto štítků….

5. Potřebuji létat hned a nemám označení? Stáhněte a vytiskněte si QR kód (viz bod 2+3 – zadáním členské licence na svazu) a po nalepení na model máte prozatím splněno. Tento QR kód obsahuje vaši i svazovou licenci.

Příklad mého návrhu za modelklub:

Příspěvek byl publikován v rubrice Oznámení a jeho autorem je Tomáš Jareš. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.