Návrh nového loga

Vážení modeláři,

děkujeme všem, kteří se aktivně zapojili do hlasování. Nejvíce hlasů získalo logo č.2. Brzy se ozveme s informacemi ohledně triček. Aby jste si udělali představu, zde je testovací náhled výšivky.


Vážení modeláři,

na poslední členské schůzi jsme Vám slíbili další návrhy nového loga. Návrhy jsou opět od Martina Weisse, kterému děkujeme za skvělou práci. Prosím hlasujte, které se Vám líbí nejvíce. Hlasovat bude možné do 15.5.17. Logo_1 je výherní logo z prvního hlasování.

This poll is no longer accepting votes

Výběr nového loga klubu - 2. kolo

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Oznámení a jeho autorem je Tomáš Jareš. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

6 komentářů u „Návrh nového loga

  1. Jsem pro logo č. 3 . U tohoto loga prosím o pootočení vrtule tak, aby horní list byl ve svislé poloze. Není důvod proč by musela být nedotočená ! Nemáme tam ty tři státní barvy.

  2. Logo č.1, kdyby bylo trochu světlejší, bylo by nejlepší. Ostatní mi připadají příliš barevná.

  3. Dobrý večer všem,

    děkujeme za komentáře a Vaše hlasy.
    @ Paní Trčálková, podobnost barev s vlajkou tam je zřejmá, domnívám se ale, že v této formě nic neporušujeme. Každopádně pokud by někdo mohl zjistit více informací nebo byl v tomto tématu zkušenější, budeme rádi za každou pomoc.

    @Pane Kramáři, náhrhy se svislým listem jsme měli k dispozici a záměrně je vyřadili, protože logo bylo až moc podobné logu Mercedesu a tomu jsme se chtěli vyhnout.

    @Pane Vlku, loga jsou opravdu barevnější, rádi bychom je nechali vyšít. Návrh jsme viděli a na látce barvy vypadají pěkně. Až budeme mít vybrané logo a návrh přímo na tričku, uveřejníme to.

    Chtěl bych požádat i ostatní členy, aby hlasovali o novém logu.

  4. Zdravím všechny aktivní členy. Doma jsme znovu zasedli celá rodina a volba padla na logo 2. Myslím, že je na místě také moc poděkovat Martinovi.
    Letu a hlavně i dobrému přistání zdar.

Komentáře nejsou povoleny.