Pojizerská model air show 2014 – foto z akce

Vážení modeláři a milovníci rádiem řízených modelů,

dne 23.8.14 proběhl dopředu avizovaný modelářský sraz „Pojizerskámodel air show“, pořádaná modelářským klubem MK VESELÁ. Rád bych všem, kteří na tuto akci nemohli dorazit, alespoň několika málo fotografiemi a psanou formou přiblížil super atmosféru, která doprovázela celou, pro nás víkendovou, show.

Pátek:

Již při pátečním příjezdu na místo jsme byli velmi mile překvapeni přátelským přijetím všech přítomných „skalních“ členů klubu MK Veselá, kteří akci na místě již několik dní usilovně připravovali. Následovalo rychlé postavení stanu, pár zkušebních letů a hurá na pivo. Dále již není třeba nic komentovat…

Sobota:

Ranní probuzení mi opět potvrdilo moji osobní záhadu, a to že: „když usnu v botách, vždy mě záhadně ráno bolí hlava“ :-). Po náročném probuzení a rozkoukání, začalo vše nabírat na otáčkách, než jsme se pořádně probrali, uhodila desátá a s ní zahájení celé akce. Následovalo představení stroje za strojem a bohatý denní program. K vidění bylo opravdu hodně strojů všech možných velikostí a typů (viz foto). Za zmínku určitě stojí to, že přišlo více jak 200 diváků. Po celý den se jinak trochu bláznivé počasí udrželo a nakonec nespadla ani kapka. Nenechali jsme se zahanbit a „obohatili“ jsme program i ukázkou našeho malého umu. A pak hurá na pivo.. Dále již není třeba nic komentovat…

Neděle:

Ranní probuzení mi opět potvrdilo moji osobní záhadu….

Rád bych i touto cestou vyjádřil poděkování všem z klubu MK VESELÁ za umožnění našemu klubu zúčastnit se této akce. Sám jsem poznal spoustu perfektních lidí (co umějí vzít nejen za půllitr) a budu se těšit na další společné lety.

S pozdravem

Tomáš Jareš

Příspěvek byl publikován v rubrice Problěhlé akce a jeho autorem je Tomáš Jareš. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

2 komentáře u „Pojizerská model air show 2014 – foto z akce

  1. Moc moc pekna akce. Az me to zaskocilo jak pekne to bylo zvladnute. Trochu skoda ze z pritomnych pilotu a jejich stroju slo do vzduchu jen par. Diky za fajn den.

  2. Díky za fotky. Taky jsem se tam chystal, ale zkončil jsem ve špitálu. Moc pěkný strojovny.

Komentáře nejsou povoleny.