Vánoční házedla

Ahoj všem,

v sobotu 30.11.2013 pořádá Oáza dětí na 5. ZŠ:

Vánoční házedla

  • soutěž na čas (je limitované pouze rozpětí modelu hodnotou 100 mm)
  • soutěž na přesnost přistání – cílem je přistání co nejblíže středu kruhu (opět je limitované pouze rozpětí modelu hodnotou 100 mm a hmotností ne větší než 2,5g)
  • jízda zručnosti (podmínkou je vlastní RC model automobilu, bagru, náklaďáku…)

Dle počtu odvážných otevřeme také kategorie dospělých (stačí alespoň dva dospělí, kteří se odváží ukázat dětem „jak se to správně má…“, případně také „tak zrovna takhle se to dělat nemá”).

Nutné v případě vaší účasti jsou pouze bačkory. Tento jediný příkaz platí, a to bez výjimky, i pro doprovázející rodiče! Děkujeme za pochopení.

Potkáme se v 9:00 u 5. ZŠ. Začátek soutěžních letů je mezi 9:00 – 10:00. Těšíme se na Vás dospělé, ale hlavně na ty o něco méně dospělé.

Ivo Horvát

PS: pro dospělejší – klidně si můžete přijít zalítat taky s RC vrtulníky a jinými halovými poletuchami. Kolem 12:30 – 13:00 by mohli soutěže skončit. Až děti uvidí, že je to koníček, který se dá praktikovat také ve starším věku, budou jenom rády… Ale hlavně budou hrozně rády, až uvidí ty všechny vaše aparáty, a ještě k tomu ve vzduchu. Jestli budete chtít, také můžeme konec posunout.
Pindik