Podzimní členská schůze 2018

Vážení modeláři,

dne 22.11.2018 ve Čtvrtek od 17:00 se na Rychtě v Kosmonosích uskuteční podzimní schůze našeho modelářského klubu. Jako vždy nás čeká shrnutí sezóny 2018 a vybírání příspěvků na r. 2019.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Tomáš Zörkler. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

2 komentáře u „Podzimní členská schůze 2018

  1. Ahoj, rád bych se rovnou z tohoto setkání omluvil, protože je svolané v dost šibeničním termínu a ačkoliv jsem měl několik svých příspěvků k diskuzi, deleguji je se žádostí o projednání na jednoho svého nejmenovaného kolegu modeláře.

    Rád bych se ještě v této souvislosti pro vlastní informaci zeptal, zda je toto setkání členskou schůzí ve smyslu Stanov MKMB, tedy nejvyšším orgánem spolku a pokud ano, jak je to s platností takové schůze, pokud byla svolána v rozporu s bodem 4.3. vlastních stanov klubu platných od 30.3.2017 (je svolána v termínu kratším než 10 dní, není uveden program zasedání – pokud tedy pod pojmem “shrnutí sezóny” není myšleno předložení zprávy o činnosti výboru, zprávy o hospodaření, účetní závěrky, plánu finančního rozpočtu, zprávy o činnosti KRK, když všechny tyto náležitosti členská schůze projednává a schvaluje). Díky předem za odpověď, zdravím a pozdravuji.

  2. Musím se omluvit Všem členům za pozdní termín oznámení podzimní schůze.Tento termín mi potvrdily dnes dopoledne. Jelikož je před vánocemi tak restaurace a jejich prostory jsou dost obsazeny. Jsem vůbec rád, že jsem tento prostor sehnal a to jen ze známosti a na cca 1-2 hodiny.

Komentáře nejsou povoleny.